Beharangozó 2021. május 22., szombat

DVTK - Astra 1-3 (1-2)

Magabiztos győzelmet aratott Diósgyőrben - az idény végi távozását már korábban bejelentő - Fórizs Sándor csapata ellen a vendég Astra-ALEF HFC-Üllő. A Simple Női Liga harmadik helyért zajló, két győzelemig tartó csatája szerdán Üllőn folytatódik.

DVTK - Astra 1-3 (1-2)


Simple Női Liga, harmadik helyért 1. mérkőzés

Diósgyőri VTK - Astra-ALEF HFC-Üllő 1-3 (1-2)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 100 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Szilágyi Zsolt, Kovács Zoltán)
DVTK: Ádám - Williamson, Nagy M., Palama, Barker - Higgins, Sandu, Voila, Byrne - Vachter, Bradić. Vezetőedző: Fórizs Sándor.
Astra-ALEF HFC-Üllő: Farkas - Rozmis, Gelb, Szakonyi, Vicsek, Sipos, Vidács, Vidovenyecz, Véninger, Erdész, Dikanová. Vezetőedző: Szász Ferenc.

Csere: Szakonyi helyett Kós a 73., Erdész helyett Király B. a 86., Sipos L. helyett Nádudvari a 91. percben. 
Sárga lap: Bradić a 41., Erdész a 61. percben. 
Gólszerző: Sipos L. (0-1) a 20., Byrne (1-1) a 36., Szakonyi (1-2) a 42., Gelb (1-3) a 62. percben.


Értékelés

Fórizs Sándor: Szerettünk volna nyerni, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Annak ellenére, hogy az ellenfélnek sok helyzete nem volt, mégis kaptunk három gólt. 2-1-nél volt egy óriási helyzetünk, amikor kapusra vezettük a labdát, de sajnos kihagytuk, ez sorsdöntőnek bizonyult. Egy egységesebb csapat nyert ellenünk. Gratulálok az Astrának a győzelemhez! Próbálunk szerdán úgy játszani, hogy sikerüljön idegenben nyernünk, és akkor egy hét múlva szombaton ismét hazai pályán dönthetjük el a magunk javára a párharcot. Nem lesz egyszerű, ehhez kellenek a lányok is, akik remélem mindent el fognak követni ennek érdekében.