Beharangozó 2021. július 10., szombat

FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 1-2

Már az első félidő után kialakult a DVTK tartalék első felkészülési mérkőzésén a végeredményt. Az NB III-as bajnokságra hangoló piros-fehér fiatalok a bajnokságban is csoporttárs FC Tiszaújváros vendégeként Bernáth Balázs és Molnár Roland találataival kétgólos előnyt szereztek, de a szünet előtt a hazaiak szépíteni tudtak. A fordulás után az eredmény már nem változott, ám két kiállítás miatt mindkét együttes tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.

FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 1-2


Felkészülési mérkőzés

FC Tiszaújváros - DVTK tartalék 1-2 (1-2)

Tiszaújváros, 100 néző. Játékvezetők: Ujhelyi Tamás (Iván Kornél, Szilágyi Zsolt).

DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Csatári G., Rostás A., Jónyer K. - Bernáth B., Molnár R. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Csere: Molnár R. helyett Csáki D. a 46., Kispál T. helyett Bencsik D. a 61., Jónyer K. helyett Holló P. a 61., Bánhegyi B. helyett Jaksi A. a 61., Mrva P. helyett Kundrák G. a 68., Rostás A. helyett Magyar L. a 69. percben. 

Kiállítva: Csoszánszki D. a 40., Oláh B. a 40. percben.

Gólszerző: Bernáth B. (0-1) a 22., Molnár R. (0-2) a 30., Molnár M. (1-2) a 45. percben. 

Zsivoczky Gyula: - Lehet, hogy sablonos szöveg, hogy a mérkőzés elérte a célját, de ezúttal tényleg így gondolom. Nagy melegben, egész jó iramú találkozót játszottunk. A kiállítások után át kellett formálni a csapatot nekünk és természetesen az ellenfélnek is. Az első félidben szakmai szemmel nézve is nagyon jó játékot mutattunk, a fordulás után azonban már voltak hiányosságaink, sokat cseréltünk. Ettől függetlenül elégedett vagyok a csapattal. Az út elején járunk, most még kevesen vagyunk. Ha szeretnénk eredményesek lenni a bajnokságban, akkor a folytatásban a játék minden elemében előre kell lépnünk.