Beharangozó 2021. július 29., csütörtök

A vendégszurkolók számára is ingyenes a belépés Felcsúton

A DVTK vezetésének kérésére nem csak a csákvári, hanem a diósgyőri szurkolók is ingyenesen léphetnek be a felcsúti Pancho Arénába vasárnap este. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyílnak.

A vendégszurkolók számára is ingyenes a belépés Felcsúton


Ingyenes belépés

A diósgyőri klubvezetés úgy döntött, hogy átvállalja a hazaiaktól a vendégszurkolók biztosításával kapcsolatos kiadásokat, így a DVTK szurkolóinak sem kell fizetniük a belépésért.  A vendégszektorba szóló belépőjegyek hivatalosan 10 forintba kerülnek, de ezt az összeget nem fogják elkérni a pénztárosok. A belépők kizárólag a helyszínen vehetők át. 

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Kezdési időpont

Bár jelenleg mindenhol 17 óra 30 perc szerepel hivatalos kezdésként, a hazaiak kérték, hogy 19 órakor kezdődjön a mérkőzés. Ehhez a DVTK a fair play szellemét szem előtt tartva hozzájárult, így - bár az MLSZ Versenybizottsága még nem hagyta jóvá - a két klub úgy készül, hogy 19 órakor indul útjára a labda.

Kapunyitás

A várható nagy érdeklődés miatt kérjük szurkolóinkat, hogy érkezzenek időben a vendégszektor bejáratához. A kapuk másfél órával a kezdés előtt, 17 óra 30 perckor nyílnak.