Beharangozó 2021. szeptember 6., hétfő

Jegyek az ETO FC Győr - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 7. fordulójában Győrbe látogat vasárnap a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már megvásárolhatók és a mérkőzés napján a helyszínen a vendégpénztár is kinyit.

Jegyek az ETO FC Győr - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 7. forduló

2021. szeptember 12., vasárnap
20:00 ETO FC Győr - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A teljes árú belépőjegyek 1500 forintba, a diák és a nyugdíjas jegyek 750 forintba kerülnek, 14 éves kor alatt a belépés ingyenes (a diák és nyugdíjas, valamint a 14 év alatti kedvezmények csak személyes vásárlás alkalmával vehetők igénybe, a szervező klub kéri, hogy személyi azonosításra alkalmas okmányt vigyenek magukkal). 

A DVTK Shopban nem kaphatók belépőjegyek, azonban a meccsjegy.mlsz.hu oldalon már megvásárolhatók és a mérkőzés napján a helyszínen a vendégpénztár is kinyit.

Az ETO Park pénztárai és a vendégszektor kapui egy órával a mérkőzés előtt (19 órakor) nyitnak ki. 

Helyszín

ETO Park (9027 Győr, Nagysándor József u. 31.)

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.