Beharangozó 2021. szeptember 14., kedd

Óriáskivetítővel és színes programokkal várunk!

A Diósgyőr - Nyíregyháza rangadó előtt a HELL ENERGY-vel közösen ismét színes programokkal várjuk a szurkolókat a stadionon kívül és belül. A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező drukkerek számára óriáskivetítővel készülünk a stadion mellett. Kérünk mindenkit, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a szokottnál is hamarabb érkezzen. A stadion kapui 16 óra 30 perckor nyílnak.

Óriáskivetítővel és színes programokkal várunk!


OTP Bank Liga 8. forduló

2021. szeptember 15., szerda
18:00 Diósgyőri VTK - Nyíregyháza Spartacus FC

Óriáskivetítő

A Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kérésére a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező szurkolóink ezúttal a stadionon kívül, a Habos oldal söröző mellett egy óriáskivetítőn keresztül is megtekinthetik a mérkőzést. 

A DVTK Shop 12 és 21 óra között várja a vásárlókat, a Habos oldal söröző 11 órakor nyit ki.

Családi programok

Értékes nyereményekért cserébe, a DVTK és a klub új támogatója, a HELL ENERGY az alábbi attrakciókkal várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

A stadionon kívül az ingyenes programok 16 órakor kezdődnek és kizárólag érvényes belépőjeggyel vehetők igénybe.

  • Ugrálóvárak több méretben
  • Footdarts
  • Teqball asztal
  • Hell iglu
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

Gasztronómiai programok

Habos oldal söröző ínyencségei mellett a stadionon kívül amerikai popcorn várja a kicsiket és a nagyokat.


Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, hiszen a beléptetéskor a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizni fogják a védettségi igazolványok meglétét is, ez pedig egy kicsit lassabb bejutást eredményezhet.

Visszatért a Diósgyőri Lovag

 

Holló hátán az idei nyártól újra minden mérkőzés előtt végiglovagol a Napos oldali lelátó előtt a Diósgyőri Lovag. Kérünk mindenkit, hogy legkésőbb 17 óra 45 perckor foglalja el a helyét a lelátón.