Beharangozó 2021. szeptember 30., csütörtök

Jegyek a Szeged-Csanád GA - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 11. fordulójában a szegedi Szent Gellért Fórumban lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek csütörtökön és pénteken a DVTK Shopban is megvásárolhatók. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szervező klub kizárólag névre szóló jegyeket értékesít, ezért a meccsjegy.mlsz.hu oldalon csak klubkártyával vásárolható belépő.

Jegyek a Szeged-Csanád GA - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 11. forduló

2021. október 3., vasárnap
17:00 Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A hazaiaktól kapott informácink alapján a vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, egy fő fizető felnőtt kíséretében, egy 14 év alatti ingyenes jegy váltható, de regisztrációhoz kötött. 65 év felett ingyenes, de regisztrációhoz kötött a belépés. 

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytat. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon kizárólag klubkártya birtokában vásárolható belépőjegy. 

A DVTK Shopban csütörtökön és pénteken is megvásárolhatók a belépők. 

A vendégpénztár a mérkőzés előtt 2 órával, 15 órakor nyit ki. 

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

A helyszín

A mérkőzésnek a szegedi Szent Gellért Fórum ad otthont. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük a Szegedre utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.