Beharangozó 2021. szeptember 1., szerda

NB III: Tiszaújváros - DVTK tartalék 1-1 (1-1)

Gyors góllal szerzett vezetést a DVTK tartalék csapata Tiszaújvárosban, az NB III-as bajnokság hétközi mérkőzésén. Molnár Roland már a harmadik percben betalált a hazaiak kapujába, ezt az előnyt az első fél óra végig megőrizték a piros-fehérek. Ekkor Gelsi László egyenlíteni tudott, az eredmény ezután pedig már nem változott, így 1-1-es döntetlennel zárult a Keleti csoport borsodi rangadója.

NB III: Tiszaújváros - DVTK tartalék 1-1 (1-1)


NB III., Keleti csoport, 5. forduló

Termálfürdő FC Tiszaújváros - DVTK tartalék    1-1 (1-1)

Tiszaújváros, 150 néző. Játékvezetők: Takács Ákos, Szilágyi Norbert, Szilágyi Zsolt. 

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg P. - Mahalek M., Géringer L., Gelsi L., Vitelki B., Tóth S., Bartusz D., Lőrincz P., Gottfried D., N. Vasilijevic, Molnár M. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. 

DVTK tartalék: Borsos V. - Oláh B., Ivánka P., Mrva P., Nagy Á. - Kispál T., Bokros Sz., Tóth B., Jurek G. - Molnár R., Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 

Csere: Tóth S. helyett Bussy D. a 46., Molnár M. helyett Bocsi P. a 46., Jurek G. helyett Girdán L. a 61., Bartusz D. helyett Nagy D. a 68., Korbély K. helyett Jónyer K. a 72., Gelsi L. helyett Pap Zs. a 75., Tóth B. helyett Holló P. a 80. percben. 

Sárga lap: Kispál T. a 28., Bokros Sz. az 55., Bussy D. a 77. percben. 

Gólszerző: Molnár R. (0-1) a 3., Gelsi L. (1-1) a 29. percben. 

Kulcspillanatok

3. perc: Korbély a bal oldalon megiramodott, majd középre passzolta a labdát ahonnan Molnár Roland a hazai kapuba lőtt, 0-1.

29. perc: Lőrincz bal szélről a kapu elé ívelt, érkezett Gelsi László, aki fejjel a kapu bal oldalába továbbított, 1-1.

Vezetőedzői értékelés

Vitelki Zoltán: - Ha őszinte akarok lenni, akkor ebben a meccsben nem volt több. Örülök a pontszerzésnek, de természtesen győzni szerettünk volna. Önmagunkhoz képest nem voltunk jó formában, tompábban, lassabban futballoztunk. Nincs semmi gond, hétvégén javítani kell. Nagyon jó egészséget és minden jót kívánunk a legfiatalabb Mahaleknek, Mendelnek, aki a mérkőzés napján született.

Zsivoczky Gyula: -  A mérkőzés összképe alapján igazságos döntetlen született. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, korai góllal szereztünk vezetést. Ez a találat azonban nem minket nyugtatott meg, hanem az ellenfelet hozta fel. Az első félidőben a Tiszaújváros megérdemelten egyenlített, ez benne volt a játékban. A fordulás után rendeztük a sorainkat, és úgy gondolom játékban felülmúltuk a Tiszaújvárost. Több gólhelyzetet alakítottunk ki, a befejezéseknél azonban pontatlanok voltunk. A találkozó  második fele alapján egy kicsit közelebb álltunk a győzelemhez, de a döntetlen igazságos. Nincs sok időnk, hiszen három nap múlva újra bajnoki mérkőzést játszunk. Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok a Tiszaújvárosnak a bajnokságban.