Beharangozó 2021. augusztus 26., csütörtök

A Soroksár kapta a három pontot

Bár a Simple Női Liga 1. fordulójában a pályán a DVTK bizonyult jobbnak a vendég Soroksárnál, azonban sajnos egy adminisztrációs hiba miatt a találkozó 82. percében a hazai csapatban Lovász Emma jogosulatlanul lépett pályára, az újonc csapat pedig megóvta a mérkőzést. Az óvásnak az MLSZ Versenybizottsága a mai napon helyt adott, így 3-0-s gólkülönbséggel a Soroksár SC kapta a három pontot.

A Soroksár kapta a három pontot


A hivatalos indoklás szerint a Versenybizottság a rendelkezésre álló dokumentumokból megállapította, hogy a DVTK a mérkőzés 82. percében kettős cserét hajtott végre, ahol becserélték Lovász Emma labdarúgót 27-es mezszámmal. A mérkőzés jegyzőkönyvében Lovász Emma nem szerepelt a cserejátékosok között, ezért a találkozón jogosulatlanul lépett pályára.

Az MLSZ Versenybizottsága a DVTK - Soroksár SC pályán elért eredményét (2-1) törli és egyben a bajnoki mérkőzés három pontját 3-0-s gólkülönbséggel a Soroksár SC javára igazolja.

- A labdarúgás csapatjáték, ha győzünk, akkor az a játékosok, a stáb és a szurkolók közös sikere, ha vereséget szenvedünk, akkor abban is megvan mindenkinek a személyes felelőssége - nyilatkozta Bém Gábor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - A Soroskár ellen a pályán együtt szereztünk három pontot, amit utána sajnos egy adminisztrációs hiba miatt együtt is veszítettünk el. Az ügyet házon belül rendeztük, ami megtörtént, azon már nem lehet változtatni. Közhely, de nagyon igaz, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Gratulálunk a Soroksárnak! Innentől kettőzött erővel folytatjuk a bajnokságot.