Beharangozó 2021. szeptember 3., péntek

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Szombaton az utolsó hazai felkészülési mérkőzés következik a DVTK Jegesmedvék számára. Az ellenfél az ICE-ligára készülő Hydro Fehérvár AV19 lesz. Ahogy korábban ígértük a tavalyi bérlettel rendelkezők ingyenesen tekinthetik meg a felkészülési mérkőzéseket. Sajnos a beléptető rendszer egyszerre kétfajta bérletet nem tud felismerni, így kérjük, hogy azok a bérletesek, akik ezen a héten már megváltották az új bérletüket, hozzák magukkal a tavalyi bérletüket és a beléptetésnél a tavalyi bérletet használják. A bérlettel nem rendelkezők 1.000 forintos egységáron vehetnek belépőjegyet. Online a jegy.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket, valamint a mérkőzés helyszínén a pénztár is kinyit egy órával a találkozó kezdete előtt. A klub élő közvetítést biztosít a mérkőzésről, valamint a Miskolc Televízióban és a Minap Online Facebook oldalán is élőben látható lesz a találkozó.

Ma hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék


- Nagyon várjuk már a szombati mérkőzést, hiszen a válogatott programok miatt közel két hete nem játszottunk meccset együtt. Ezúttal is lehetőséget fognak kapni olyan fiatal játékosok, akiket szeretnénk éles meccsen megnézni. Tisztában vagyunk azzal, hogy Magyarország jelenlegi legerősebb klubcsapatával fogunk játszani, akik az osztrák bajnokság rajtjára készülnek, de ezzel egy olyan kihívás elé állítjuk magunkat, ami fontos az előrelépésünk szempontjából. Bízom benne, hogy sok szurkoló ki fog látogatni erre a találkozóra, mert úgy gondolom, hogy a csapatunk kezd olyan identitást mutatni, amit mi látni szeretnénk a bajnokság során. 

Felkészülési mérkőzés

2021. szeptember 4. szombat, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19

Közvetítés

A klub élő közvetítést biztosít a mérkőzésről, valamint a Miskolc Televízióban és a Minap Online Facebook oldalán is élőben látható lesz a találkozó.

Jegyinfó

Ahogy korábban ígértük a tavalyi bérlettel rendelkezők ingyenesen tekinthetik meg a felkészülési mérkőzéseket. Sajnos a beléptető rendszer egyszerre kétfajta bérletet nem tud felismerni, így kérjük, hogy azok a bérletesek, akik ezen a héten már megváltották az új bérletüket, azok is hozzák magukkal a tavalyi bérletüket és a beléptetésnél a tavalyi bérletet használják. A következő hazai találkozónk már Erste Liga mérkőzés lesz, amire már kizárólag a 2021/2022-es szezonbérlet lesz érvényes.

A bérlettel nem rendelkezők 1.000 forintos egységáron vehetnek belépőjegyet. Online a jegy.hu oldalon lehet megvásárolni a belépőket, valamint a mérkőzés helyszínén a pénztár is kinyit egy órával a találkozó kezdete előtt. 

Beléptetés

A jelenleg hatályos szabályok szerint 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható a mérkőzés, ezért kérjük szurkolóinkat, a főbejáratnál lévő beléptetéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának. A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

A DVTK Jegesmedvék felkészülési programja

2021. augusztus 6. 19:00, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - DEAC 4-3

2021. augusztus 13. 19:00, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - Győri ETO HC 4-7

2021. augusztus 20. 16:00 Kassa
HC Kosice - DVTK Jegesmedvék 10-3

2021, augusztus 21. 17:30 Kassa
DVTK Jegesmedvék - HK Olimpija Ljubljana 3-5

2021. augusztus 22. 17:00 Nagymihály
HK Dukla Michalovce - DVTK Jegesmedvék 5-1

2021. szeptember 4. 18:00, Miskolci Jégcsarnok
DVTK Jegesmedvék - Hydro Fehérvár AV19

2021. szeptember 8. Tüskecsarnok
FTC-Telekom - DVTK Jegesmedvék