Beharangozó 2021. október 23., szombat

Vasárnap hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék

Az MJSZ közelmúltban indított új rendezvénysorozata, a magyar bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság köré szervezett, nagy sikerű Erste Liga Matiné Újpest és Zalaegerszeg után a borsodi megyeszékhelyre, Miskolcra érkezik. Vasárnap 14:15-kor a házigazda DVTK Jegesmedvék csapata a székesfehérvári Titánok együttesével csap össze, a programok azonban már a korongbedobás előtt másfél órával, 12:45-kor megkezdődnek.

Vasárnap hazai pályán játszik a DVTK Jegesmedvék


 
A Magyar Jégkorong Szövetség és a DVTK Jegesmedvék szeretettel várnak mindenkit, kicsiket, nagyokat, és a környékbeli utánpótláscsapatokat egyaránt, akik eltöltenének egy felhőtlen délutánt meccsnézéssel, szurkolással és a matiné programjaival. Az érdeklődők a találkozó helyszínén kialakított játékzónában megismerkedhetnek a sportággal, találkozhatnak Csúszkával, a honi jégkorongsport népszerű kabalafigurájával, harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára magukat.
 
Lesz buborékhoki, óriás puzzlekocka, kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért – sorsolás negyedóránként –, és itt debütál az új ügyességi szlalompálya. Emellett arcfestéssel, ugrálóvárral, floorballpályával, teqballasztallal és asztali hokival is készülnek a szervezők. Az első harmadszünetben a felnőtteket kapura lövés, a gyermekeket "csuszikorong" várja a jégen. Az idősebbek páros szezonbérletet és a Barber Street felajánlásából ajándékcsomagot nyerhetnek, a gyermekek DVTK-s ajándékokkal gazdagodhatnak. A második harmadszünetben a műkorcsolya-bemutató mellett a Kahoot! kvízjátékban a miskolci csapat által dedikált mezért és ütőért lehet harcba szállni. Csúszka mellett az esemény másik házigazdája Siku, a vendéglátók kabalafigurája lesz.