Beharangozó 2022. február 11., péntek

Jegyek a DVTK - BKG-PRIMA Szigetszentmiklós mérkőzésre

Hosszú szünet, közel egy hónap után lép újra pályára a DVTK kosárlabda csapata. A Tippmix Női NB I. A csoportjának a 18. fordulójából elhalasztott mérkőzését február 14-én pótolják. A BKG-PRIMA Szigetszentmiklós ellen összecsapás 18 óra 30 perckor kezdődik a DVTK Arénában.

Jegyek a DVTK - BKG-PRIMA Szigetszentmiklós mérkőzésre


Tippmix Női NB I. A csoport, 18. forduló

2022. február 14.
18:30 Diósgyőri VTK - BKG-PRIMA Szigetszentmiklós

Jegy- és bérletinformációk

A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a szezon hátralévő részében a többi szektorba egységesen 5.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek.

A DVTK Arénában a J, K és L szektorokba egységesen 1.500 Ft a jegy ára, a többi hazai szektorba és a vendégszektorba pedig 1.000 Ft. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen a mérkőzés előtt a DVTK Shopban, meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online - jegymester.hu - is kaphatóak a bérletek és a jegyek.

Belépés

A mérkőzések 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

A DVTK Aréna szektorbeosztása

Ultra szektor: A szektor
Palánk mögötti szektorok: B, C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor

Vendéglátás

A DVTK Arénában büfék várják a szurkolóinkat, de kérjük készüljenek fel rá, hogy az Arénában készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti kavicsos parkolót hagyják szabadon.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket.

Járványügyi intézkedések

Kérjük, tartsák be az általános higiéniás előírásokat (zsebkendőbe vagy könyékhajlatba tüsszentsenek, stb.). Betegség tünetével (láz, torokfájás) érvényes bérlet vagy jegy birtokában is inkább maradjanak otthon! Kérjük vegyék igénybe a kihelyezett fertőtlenítő hatású szappant és kézfertőtlenítőket! Maszk használata a mérkőzés teljes időtartama alatt kötelező!