Beharangozó 2022. február 14., hétfő

Ma az Arénában játszik a DVTK kosárlabda csapata

A DVTK érintő megbetegedések okán a Tippmix Női NB I. A csoportjának 18. fordulójából elmaradt találkozót rendezik meg hétfőn. A DVTK Arénában a piros-fehérek az újonc BKG-PRIMA Szigetszentmiklós ellen folytatnák a még tavaly decemberben kezdődött, hat mérkőzést számláló győzelmi sorozatot. A találkozó 2022. február 14-én, 18 óra 30 perckor kezdődik. Jegyek a DVTK Shopban és a jegymester.hu oldalon is megvásárolhatóak.

Ma az Arénában játszik a DVTK kosárlabda csapata


A találkozó kezdetéig pedig a jobb oldali (mobil nézetben: fenti) navigációs sáv segítségével megtekinthető minden, a mérkőzéssel kapcsolatos információ.

Magyarország Kormánya 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelete lehetővé teszi - többek között - a kosárlabda-mérkőzések látogatását a védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók számára. A maszk használata a mérkőzés folyamán kötelező!

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoport, 18. forduló

2022. február 14., hétfő
18:30 DVTK - BKG-PRIMA Szigetszentmiklós

Jegy- és bérletinformációk

A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a szezon hátralévő részében a többi szektorba egységesen 5.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek.

A DVTK Arénában a J, K és L szektorokba egységesen 1.500 Ft a jegy ára, a többi hazai szektorba és a vendégszektorba pedig 1.000 Ft. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen a mérkőzés előtt a DVTK Shopban, meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online - jegymester.hu - is kaphatóak a bérletek és a jegyek.

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.