Beharangozó 2022. március 12., szombat

Ma itthon játszik a DVTK kosárlabda csapata

Az UNI Győr MÉLY-ÚT elleni győztes rangadó után nem sok idő marad a pihenésre, hisz szombaton már újra bajnoki mérkőzésen kell pályára lépnie a DVTK kosárlabda csapatának. A piros-fehérekhez a sereghajtó PINKK Pécsi 424 együttese érkezik a Tippmix Női NB I. A csoport alapszakaszának záró fordulójában. A találkozó 2022. március 12-én, 18 órakor kezdődik a DVTK Arénában.

Ma itthon játszik a DVTK kosárlabda csapata


A találkozó kezdetéig pedig a jobb oldali (mobil nézetben: fenti) navigációs sáv segítségével megtekinthető minden, a mérkőzéssel kapcsolatos információ.

Március 7-től megszűnt a maszkviselési kötelezettség a sportrendezvényeken, továbbá nem szükséges védettségi igazolvány valamely hazai szolgáltatás igénybevételéhez sem, így a kosárlabda mérkőzések mindenféle korlátozások nélkül látogathatóak.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. A csoport, 22. forduló

2022. március 12., szombat
18:00 DVTK - PINKK Pécsi 424

Jegy- és bérletinformációk

A klub a J, K és L és I szektorokba nem értékesít bérleteket, a szezon hátralévő részében a többi szektorba egységesen 5.000 Ft-ba kerülnek a 2021/22-es szezonra érvényes bérletek.

A DVTK Arénában a hazai szektorba és a vendég szektorba 1.000 Ft a belépőjegy ára. Hat éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont a beléptető rendszer miatt számukra is szükséges ingyenes regisztrációs jegy váltása: erre technikai okokból csak személyesen van lehetőség a jegypénztárakban. A VIP belépőjegyek ára 12.000 Ft.

Az interneten vásárolt bérleteket és jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Arénában nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyesen meccsnapon egy órával a mérkőzés előtt a DVTK Aréna jegypénztárában, valamint online - jegymester.hu - is kaphatóak a bérletek és a jegyek.

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gy. u. 61.