Beharangozó 2021. október 26., kedd

Szerdán Törökországban játszik a DVTK

A sorsolás szeszélye folytán a női kosárlabda Európa Kupa 2021/2022-es kiírásában is összeméri erejét a DVTK csapata a török Orman Gençlik együttesével. A januári találkozót a diósgyőriek nyerték meg, ezúttal a két még veretlen csapat összecsapása közép-európai idő szerint 15 órakor kezdődik Ankarában.

Szerdán Törökországban játszik a DVTK


Női Kosárlabda Európa Kupa, F-csoport, 3. forduló

2021. október 27. szerda
15:00 Orman Gençlik - DVTK

Játékvezetők

A mérkőzésen a Vladyslav Isachenko (ukrán), Stefan Stefanov (bolgár), Ievgenii Nagornyi (ukrán) játékvezetői hármas dirigál.

Helyszín

Yeni M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu
Beştepe, 06560 Yenimahalle/Ankara, Törökország

Az Ormanspor kerete

Név Poszt
Danielle ROBINSON 1
Goksen FITIK 3
Sevgi UZUN 2
Meltem AVCI 3
Teaira MCCOWAN 5
Damla GEZGIN 4
Nazli GOKDEMIR 4
Soana LUCET  
Hilal HALAÇ  
Nilay KARTALTEPE 1
Dide Müge YAZICI  
Vezetőedző: Alper DURU

 

Edzői beharangozó

Földi Attila: Nagyon nehéz mérkőzésre készülünk, melynek több összetevője is van. Egyrészt az Ormanspor jó csapat, ahogy az eddigi eredményeik is mutatják. Másrészt egy hosszú utazásból érkezünk majd meg, amit nem segít a sorozatban, három-négy napon a lejátszott mérkőzések sora sem. A hétvégi mérkőzésen már látszottak ennek a fizikális fáradtságnak a jelei, úgyhogy a taktikai felkészítés mellett újfent kiemelt szerepet kap az optimális regeneráció is. A törököket elemeztük, a játékosokkal videóztunk, ismerjük a kulcsjátékosokat és azok kvalitásait. A DVTK mindenhova a győzelemért utazik, nincs ez másképp most sem!