Beharangozó 2021. október 14., csütörtök

Jegyek a KBSC - DVTK meccsre

A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában Kazincbarcikán lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. Az új Kolorcity Aréna vendégszektora mindössze 200 fő befogadására alkalmas, a belépőjegyek hétfőn déltől vásárolhatók meg a DVTK Shopban és online a kolorcity.hu weboldalon.

Jegyek a KBSC - DVTK meccsre


MOL Magyar Kupa 4. forduló

2021. október 28., csütörtök
19:30 Kolorcity Kazincbarcika SC - Diósgyőri VTK (tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A hazaiaktól kapott informácink alapján a vendégszektorba szóló normál árú belépőjegyek 1500 forintba, a diák és nyugdíjas jegyek 700 forintba kerülnek. A belépőjegyek hétfőn déltől a DVTK Shopban és a kolorcity.hu weboldalon is megvásárolhatók. A DVTK Shopban kizárólag normál árú belépőjegyek kaphatók, bankkártyás fizetésre személyes vásárlás esetén nincs lehetőség. 

A vendégpénztár a helyszínen csak abban az esetben nyit ki, ha nem fogynak el a belépőjegyek elővételben. 

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

A helyszín

A Kolorcity Kazincbarcika SC a Pete András Stadion szomszédságában, a 2020-ban átadott 1120 fő (ebből 200 vendégszurkoló) befogadására alkalmas Kolorcity Arénában játssza hazai mérkőzéseit.

A vendég lelátó nem fedett. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy esős időjárás esetén sem tudnak esernyőt beengedni.

Parkolás: A DVTK szurkolói a vendég parkolóban tudnak parkolni, onnan az Akácfa utca bejáraton juthatnak be a létesítmény területére.