Beharangozó 2021. október 6., szerda

Felkészülési mérkőzést játszik a DVTK

A magyar labdarúgó-válogatott vb-selejtező mérkőzései miatt szünetelnek az OTP Bank Liga és a Merkantil Bank Liga küzdelmei, ezért október 9-én, szombaton 11 órától a DVTK labdarúgó csapata felkészülési mérkőzést játszik hazai pályán a Mezőkövesd ellen. A találkozóra a Diósgyőr bérletesei számára ezúttal is ingyenes a belépés.

Felkészülési mérkőzést játszik a DVTK


Felkészülési mérkőzés

2021. október 9., szombat (DVTK Stadion)
11:00 Diósgyőri VTK - Mezőkövesd-Zsóry FC

Jegyinfó

Az előző évek gyakorlatának megfelelően a DVTK Stadionban rendezett mérkőzéseket a DVTK labdarúgó bérletesei ingyenesen tekinthetik meg, a klub ezzel is szeretné meghálálni a hűségüket. 6 éves kor alatt is ingyenes a belépés, számukra külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. Mindenki más számára egységesen 500 forintba kerülnek a belépőjegyek.

A szurkolók számára a DVTK Stadion M és N szektorai állnak rendelkezésre. A jegyek a DVTK Shopban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is megvásárolhatók. A meccs napján 10 és 12 óra között tart nyitva a shop.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Helyszín

A találkozót Diósgyőrben, a DVTK Stadionban játsszák a csapatok. 

Közvetítés

A felkészülési mérkőzésről kizárólag szöveges közvetítés lesz olvasható a DVTK hivatalos honlapján és a Twitter-csatornáján. A két klub abban állapodott meg, hogy ezúttal egyik csapat YouTube csatornáján sem lesz élőképes közvetítés.