Beharangozó 2022. január 11., kedd

Belépőjegyek a Vasas - DVTK mérkőzésre

A Merkantil Bank Liga 21. fordulójában Budapestre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A Vasas - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek online és a DVTK Shopban is megválthatók. Online 1000, személyesen vásárolva 1500 forintba kerülnek a vendégszektorba szóló jegyek, amiből összesen 500 darab áll rendelkezésre.

Belépőjegyek a Vasas - DVTK mérkőzésre


Merkantil Bank Liga 20. forduló

2022. január 31., hétfő
20:00 Vasas FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A belépőjegy csak névre szólóan váltható, ám nincs szükség szurkolói kártyára. 

Jegyárak (D1, D2, D3, D4 szektor)

Személyes vásárlás esetén
Felnőtt: 1500 forint
Diák/nyugdíjas: 1500 forint
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Online vásárlás esetén
Felnőtt: 1000 forint
Diák/nyugdíjas: 1000 forint
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Személyes jegyvásárlás

A belépőjegy megvásárolható elővételben a DVTK Shopban, és az ismert jegypénztárakban

Amennyiben a jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés kezdése előtt másfél órával nyitnak a jegypénztárak. Az Illovszky Rudolf Stadion jegypénztáraiban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Internetes jegyvásárlás

A belépőjegy a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolható meg.

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatók abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá.

Az internetes vásárlás esetén azt kérik a szervezők, hogy a DVTK Stadionnal ellentétben mindenképpen nyomtassák ki a belépőjegyet, és azt vigyék magukkal. 

Helyszín

Illovszky Rudolf Stadion
1139 Budapest, Fáy utca 58.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.