Beharangozó 2022. február 1., kedd

Délután helyett este játszana a DVTK a Szolnok ellen

A DVTK kérte a Szolnok elleni labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontjának módosítását, hogy ne ütközzön a DVTK Arénában megrendezendő női kosárlabda Magyar Kupa döntőjével.

Délután helyett este játszana a DVTK a Szolnok ellen


A tavaly átadott, impozáns DVTK Arénában rendezik a női kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjét 2022. február 18. és 20. között. Ezen a hétvégén úgyszintén hazai pályán játszik a DVTK labdarúgó-csapata a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, az eredeti program szerint vasárnap 17 órától a Szolnoki MÁV lesz az ellenfél.

Mivel a kosárlabda kupadöntőt közvetíti a televízió, annak időpontja fix. Annak érdekében, hogy a szurkolók mégis mindkét sportágban a helyszínen szurkolhassanak, klubunk kérvényezi a Szolnok elleni labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontjának módosítását este nyolc órára.

Az MLSZ előzetesen arról tájékoztatta a DVTK-t, hogy a két klub által közösen kért kezdési időpont-módosítás elé nem gördít akadályt. Amennyiben a szolnokiak is hozzájárulnak vasárnap 20 órai kezdési időponthoz, akkor a szurkolók közvetlenül a női kosárlabda Magyar Kupa döntőjét követően láthatják a DVTK - Szolnok összecsapást.