Beharangozó 2022. március 1., kedd

Segíts egy VIP jegy árával!

Mint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK a vasárnap esti ETO FC elleni mérkőzés belépőjegyeiből keletkező nettó árbevételét teljes egészében átutalja a Híd Kárpátaljáért Programnak, ezzel szurkolóink a háború elől menekülőkön is segíthetnek. A klub felajánlása természetesen a VIP jegyekre is vonatkozik, ezért sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is!

Segíts egy VIP jegy árával!


OTP Bank Liga 26. forduló

2022. március 6., vasárnap
20:00 Diósgyőri VTK - ETO FC

A DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért Programhoz

Amint arról korábban beszámoltunk, a Magyar Olimpiai Bizottság felhívására a DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz, melynek elsődleges célja az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülők megsegítése. A klub a belépőjegyekből keletkező nettó árbevételt teljes egészében átutalja a Híd Kárpátaljáért Programnak.

Korlátlan étel- és italfogyasztás

A belépőjegy a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel.

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

VIP jegyek a DVTK hazai mérkőzéseire 2021/2022

Normál jegy (forint)  
Elővételben: 15000
Meccsnapon: 17500

Gyerek, diák és senior jegy - 18 év alatt és 65 év fölött (forint)
Elővételben: 10500
Meccsnapon: 12500

Online jegyvásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadionban nincs lehetőség az online vásárolt belépők kinyomtatására.

Személyes jegyvásárlás

Személyesen a DVTK Stadionban (DVTK Shop, jegypénztár) váltható bérlet, belépőjegy.

Belépés

A VIP szektor egy órával a mérkőzés előtt nyit. 

Nyitvatartás

DVTK Shop
Hétfő-péntek: 12:00-18:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Hazai meccsnapon:14 órától

DVTK Stadion jegypénzátára
Meccsnapon: 12 órától