Beharangozó 2022. március 2., szerda

Találkozz a VIP-ben a kupagyőztes csapattal!

A DVTK kupagyőztes női kosárlabda csapata elfogadta a diósgyőri labdarúgók meghívását, így ők is itt lesznek a vasárnapi DVTK - ETO FC mérkőzésen, amelyet a VIP szektorból szurkolnak majd végig, sőt, a találkozó félidejében tesznek egy kört a stadion gyepén is!

Találkozz a VIP-ben a kupagyőztes csapattal!


OTP Bank Liga 26. forduló

2022. március 6., vasárnap
20:00 Diósgyőri VTK - ETO FC

Boldogan tesznek eleget a lányok meghívásnak

A DVTK labdarúgói és a csapat szakmai stábja a lányok kupagyőzelme után hívták meg a kosárlabda csapatot a DVTK - ETO FC mérkőzésre, amelynek a kosárlabdázók boldogan tesznek eleget. A lányok végig a VIP szektorban szurkolnak majd, de a félidőben tesznek egy kört a stadionban is. 

Sőt, a klub minden VIP vendégnek egy, a kupagyőztes csapatot ábrázoló csapatképet ad ajándékba.

A DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért Programhoz

Amint arról korábban beszámoltunk, a DVTK is csatlakozik a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz, melynek elsődleges célja az Ukrajnából, különösen Kárpátaljáról a háború elől menekülők megsegítése. A klub a belépőjegyekből keletkező nettó árbevételt teljes egészében átutalja a Híd Kárpátaljáért ProgramnakA klub felajánlása természetesen a VIP jegyekre is vonatkozik, ezért sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is!

Korlátlan étel- és italfogyasztás

A belépőjegy a mérkőzés megtekintésén túl korlátlan étel- és italfogyasztást, valamint egy VIP parkoló helyet tartalmaz a DVTK Stadion nyugati oldalán, a VIP bejárathoz közel.

Belépés

A mérkőzés 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.