Beharangozó 2022. február 25., péntek

Jegyek a keleti rangadóra

Szűk két hét múlva rendezik Balmazújvárosban a Nyíregyháza - Diósgyőr keleti rangadót. A balmazújvárosi vendégszektor befogadóképessége rendkívül korlátozott, mindössze 300 fő. A DVTK vezetése hiába kért több belépőjegyet, a nyíregyháziak megvizsgálták a lehetőséget, de végül úgy döntöttek, hogy nem nyitnak meg több szektort a diósgyőri szurkolóknak. A hazai klub online nem értékesít belépőjegyeket, azokat elküldte Diósgyőrbe, így kizárólag a DVTK Shopban vásárolhatók meg, 500 forintos áron.

Jegyek a keleti rangadóra


Merkantil Bank Liga 27. forduló

2022. március 9., szerda
14:00 Nyíregyháza SFC - Diósgyőri VTK

Egyeztetett döntés

A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A klubvezetés a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Irodával és a szervezett szurkolói csoportokkal történt egyeztetést követően úgy döntött, hogy a vendégjegyek felét a szervezetten, közösen utazók, a másik felét pedig első körben a DVTK hazai bérletesei vásárolhatják meg. A Vasas FC - DVTK mérkőzésre a klubvezetés három buszt biztosított térítésmentesen a szurkolók számára, akkor ezzel támogatva a szurkolók szervezett, közös utazását, most pedig azzal, hogy első körben a szervezett szurkolói csoportok a rendelkezésre álló 300 belépőjegyből 150-et megvásárolhatnak, hogy a szurkolók ismét szervezetten, közösen utazhassanak buszokkal a mérkőzésre.

A fennmaradó belépőjegyeket hétfőn és kedden 12 és 18 óra között a DVTK hazai bérletes szurkolói vásárolhatják meg, bérletük felmutatásával, fejenként két darabot.

Amennyiben ezt követően is maradna elérhető belépőjegy, azokat szerdától bárki megvásárolhatja. A mérkőzést természetesen a DVTK élőben közvetíti a klub YouTube csatornáján.

Védettségi igazolvány

A mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.