Beharangozó 2022. március 2., szerda

A vendégszektor megtelt

Szerdán az utolsó belépőjegyek is gazdára találtak, azaz mind a 300 jegy elfogyott, így egy héttel az NYSFC - DVTK keleti rangadó előtt a balmazújvárosi vendégszektor megtelt. Kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak Balmazújvárosba!

A vendégszektor megtelt


Merkantil Bank Liga 27. forduló

2022. március 9., szerda
14:00 Nyíregyháza SFC - Diósgyőri VTK

Mint arról már beszámoltunk, a balmazújvárosi vendégszektor befogadóképessége rendkívül korlátozott, mindössze 300 fő. A DVTK vezetése hiába kért több belépőjegyet, a nyíregyháziak megvizsgálták a lehetőséget, de végül úgy döntöttek, hogy nem nyitnak meg több szektort a diósgyőri szurkolóknak. Szerdán az utolsó belépőjegyek is gazdára találtak a DVTK Shopban. 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.