Beharangozó 2022. április 12., kedd

Jegyek a Szombathelyi Haladás - DVTK mérkőzésre

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában Szombathelyre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A Szombathelyi Haladás - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Jegyek a Szombathelyi Haladás - DVTK mérkőzésre


Merkantil Bank Liga 33. forduló

2022. április 18., hétfő
20:00 Szombathelyi Haladás - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyegyek 1000 forintba kerülnek, 6 éves kor alatt ingyenes a belépés. A belépőjegyek a hazai klub döntésének értelmében kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A pénztárak egy órával a kezdés előtt nyitnak ki. 

Helyszín

Haladás Sportkomplexum (9700 Szombathely, Rohonci út 3.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.