Beharangozó 2022. május 15., vasárnap

NB III.: Hidasnémeti - DVTK tartalék 0-4 (0-0)

Négy szép góllal szerzett újabb három pontot az NB III.-as labdarúgó bajnokságban a DVTK tartalék csapata. A fiatalok a bennmaradásért harcoló Hidasnémeti otthonában Jónyer, Benkő, Korbély és Girdán találatával magabiztosan győztek.

NB III.: Hidasnémeti - DVTK tartalék 0-4 (0-0)


NB III., Keleti csoport, 36. forduló

Hidasnémeti VSC - DVTK tartalék 0-4 (0-0)

Hidasnémeti, 200 néző. Játékvezető: Nyekita Benjamin, Urgyán Antal, Dobos Dávid.
Hidasnémeti VSC: Prokopenko P. - G. Menougong, Tóth K., Póti K., Tóth D., Varjas L., M. Gaal, Molnár M., Földi B., Markovics B., Holló P. Vezetőedző: Török András. 
DVTK tartalék: Bánhegyi B. - Oláh B., Ivánka P., Szeles T., Nagy Á. - Kispál T., Jónyer K., Molnár R. - Karika B., Benkő P., Korbély K. Vezetőedző: Zsivoczky Gyula. 
Csere: G. Menougong helyett Bartha R. a 36., Szeles T. helyett Csáki D. a 46., Molnár R. helyett Orosz D. a 46., M. Gaal helyett Zsiga M. az 55., Holló P. helyett Zavodni T. az 55., Földi B. helyett Magyar M. a 65., Kispál T. helyett Vajda B. a 65., Karika B. helyett Girdán L. a 78. percben. 
Sárga lap: Molnár M. a 18., Nagy Á. az 50., Varjas L. az 59., Ivánka P. a 80. percben. 
Gólszerző: Jónyer K. (0-1) az 53., Benkő P. (0-2) a 77., Korbély K. (0-3) a 86., Girdán L. (0-4) a 88. percben. 

Kulcspillanatok

53. perc: Benkő cselezte be magát a tizenhatoson belülre, Jónyerhez passzolt, aki az üres kapuba továbbított, 0-1. 
77. perc: Benkő tisztára játszotta magát a tizenhatos csücskénél, majd szép mozdulattal helyezett a rövid felső sarokba, 0-2. 
86. perc: Girdánt buktatta a büntetőterületen belül Prokopenko, a megítélt tizenegyest Korbély higgadtan a bal alsó sarokba lőtte, 0-3.
88. perc: Girdán kapott egy pontos átadást a tizenhatos csücskénél, tolt rajta egyet, majd a hosszú alsó sarokba tekert, 0-4. 

Vezetőedzői értékelés

Török András: - Gratulálok a DVTK-nak. A meccs összképe alapján megérdemelten nyertek. Az első félidőben partiban voltunk, de a vendégek szerezték az első gólt, így a végére szétestünk, mert futnunk kellett az eredmény után. 

Zsivoczky Gyula: - Az első félidőben domináltunk, a fordulás után pedig kondicionális szempontból is az ellenfél fölé kerekedtünk. Mi uraltuk a mérkőzést, az ellenfél kontratámadások végén veszélyeztett, de ezeket sikerült hatástalanítani. Négy szép gólt rúgtunk, emellett pedig volt több jó kísérletünk, amelyekből ugyancsak betalálhattunk volna. Összességében az egész csapat profi módon hozta le ezt az összecsapást, amihez gratulálok a fiúknak. A Hidasnémetinek pedig sok sikert kívánunk a bajnokság hajrájához.