Beharangozó 2022. július 25., hétfő

Jegyek a Siófok - DVTK meccsre

Siófokra látogat a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában a DVTK labdarúgó csapata. A belépők kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg (szombaton és vasárnap), a rendező klub online nem értékesít jegyeket.

Jegyek a Siófok - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 1. forduló

2022. július 31., vasárnap
19:00 BFC Siófok - DVTK

Jegyinfó

A kizárólag a helyszínen megásárolható teljes árú belépők 1600, a diák és a nyugdíjas jegyek 800 forintba kerülnek, bankártyás fizetésre (sem a pénztárakban, sem a büfékben) nincs lehetőség. 14 év alatt és 70 fölött a vendégszektorba is ingyenes a belépés. A Siófok online nem értékesít jegyeket.

A hazai klub tájékoztatása alapján a mérkőzés napján 17 óra 30 perckor nyitnak ki a pénztárak (5-ös és 6-os pénztár), de a 3-as pénztárban szombaton 9 és 12 óra között is megvásárolhatók a belépőjegyek.

Helyszín

Révész Géza Utcai Stadion (8600 Siófok, Dr. Révész Géza u. 11.)


Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.