Beharangozó 2022. augusztus 6., szombat

Gyere hamarabb a hétfői meccsre!

Hétfőn este újra hazai pályán játszik a Diósgyőr. A piros-fehérek a Soroksárt fogadják a DVTK Stadionban. Összeszedtünk néhány hasznos információt, kérjük szurkolóinkat, olvassák el figyelmesen!

Gyere hamarabb a hétfői meccsre!

Merkantil Bank Liga 2. forduló

2022. augusztus 8., hétfő
20:15 Diósgyőri VTK - Soroksár SC (Tv.: M4 Sport)

Gyere hamarabb a hétfői meccsre!

A DVTK nyáron jegy- és bérletértékesítő partnert váltott ezért - bár minden rendszert többször leteszteltünk - előfordulhatnak apróbb fennakadások a kapuknál. Kérjük szurkolóinkat, hogy a belépés során felmerülő bármilyen probléma esetén forduljanak bizalommal a biztonsági szolgálat munkatársaihoz! Hogy biztosan ne legyen fennakadás, a DVTK Stadion kapui ezúttal 1.5 órával a mérkőzés előtt nyitnak ki. A jegyek és a bérletek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók, erről bővebben korábbi cikkünkben tájékoztattuk szurkolóinkat! 

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon májusban egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Bérletárusítás online és a DVTK Shopban

Idén is megéri bérletet vásárolni a DVTK hazai mérkőzéseire, a DVTK - Soroksár meccsre szóló belépőjegyek mellett a bérletek is folyamatosan kaphatók, viszont meccsnapon - a jegy.dvtk.hu mellett - kizárólag a DVTK Shopban vásárolhatók meg. A jegypénztárakban hétfőn a gyorsabb kiszolgálásra való tekintettel nem árul a klub bérleteteket. 

Szelfizz az új csapatbusszal és nyerj egy páros VIP jegyet!

Mint arról már beszámoltunk a napokban megérkezett a DVTK vadonatúj busza, amellyel a klub szurkolói akár egy közös szelfit is készíthetnek a hétfői DVTK - Soroksár meccs előtt, sőt, akik az Instagrammon feltöltenek egy fotót a hírfolyamba, vagy sztoriba és betegelik a DVTK hivatalos oldalát (@dvtkinstagram), azok között egy páros VIP belépőt sorsolunk ki a következő hazai mérkőzésre

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.