Beharangozó 2022. augusztus 24., szerda

Vedd meg a jegyed hamarabb és gyere korábban a meccsre!

A meccsnapi tumultus elkerülése érdekében a DVTK arra kéri a szurkolókat, hogy vásárolják meg belépőjegyüket elővételben és érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionhoz, hiszen a legutóbbi mérkőzés előtt hosszú sorok alakultak ki és többen lemaradtak a kezdő sípszóról. A vasárnapi DVTK - KBSC borsodi rangadó miatt ez most különösen fontos!

Vedd meg a jegyed hamarabb és gyere korábban a meccsre!


Merkantil Bank Liga 6. forduló

2022. augusztus 28., vasárnap
19:00 Diósgyőri VTK - Kolorcity Kazincbarcika SC

Vedd meg a jegyed elővételben, a pénztárcád is jobban jár!

A DVTK munkatársai az elmúlt években rengeteg energiát fordítottak arra, hogy a mérkőzések napján a szurkolók kiszolgálása minél zökkenőmentesebben történjen. Szándékosan úgy alakította ki a jegyárakat a klub, hogy ne csak kényelmesebb legyen az online, vagy a személyes elővételes jegyvásárlás, hanem a mérkőzésnapi jegyárakhoz képest jelentősen olcsóbb is. Egy többezres nézőszámú mérkőzésnél az elővételes jegyvásárlás kiemelten fontos, hiszen, ha 30 perccel a mérkőzés előtt szeretne jegyet vásárolni a szurkolók jelentős része, akkor az több jegypénztárral üzemelve is hosszú sorok kialakulásához vezet.

A legutóbbi hazai DVTK - Ajka találkozó napján 1123 belépőjegyet értékesített a DVTK a stadion pénztáraiban, ezen szurkolók nagy része 15-20 perccel a meccs előtt érkezett, és hiába üzemelt hat pénztár egyidejűleg, ennyi szurkoló kiszolgálása 15 perc alatt - egy gyors fejszámolás után is - gyakorlatilag lehetetlen feladat a pénztárosok számára.

Ezúton is felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a várható nagy érdeklődésre való tekintettel a DVTK már 10 nappal a meccs előtt elkezdte a KBSC elleni augusztus 28-i mérkőzés belépőjegyeinek árusítását. A jegyek a jegy.dvtk.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Visszaélések a 200 forintos gyerekjegyekkel

A DVTK 2021 nyarán úgy döntött, hogy 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, ezzel is szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. Sajnálatos módon, az elmúlt hetekben a 200 forintos jegyekkel több tucat visszaélési kísérlet történt, amelyet a biztonsági szolgálat munkatársai sikeresen megakadályoztak és a visszaéléssel próbálkozó 18 év fölötti szurkolókat új jegyvásárlásra kötelezték. A következő hetek hazai mérkőzései előtt a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményekre való jogosultságot a korábbiaknál is fokozottabban fogják ellenőrizni.

Új rendszer állt működésbe

Mint arról korábban már többször beszámoltunk, a DVTK nyáron jegy- és bérletértékesítő partnert váltott ezért. A jegyek és a bérletek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. A rendszer zavartalanul működik, ám ha szurkolóink bármilyen hibát tapasztalnak, kérjük jelezzék a DVTK Shopban, vagy a [email protected] email címen.

Hosszú sorok a büféknél is

A DVTK minden hazai mérkőzés előtt időben jelzi a büféket üzemeltető Szervián Kft.-nek a várható nézőszámot, ami alapján az üzemeltető meg tudja tervezni a vendéglátást. A DVTK szomorúan tapasztalta, hogy ismét hosszú sorok alakultak ki a lelátók alatti büféknél, ezért hivatalos levélben is felhívja a Szervián Kft. figyelmét, hogy a jövőben nagyobb figyelmet fordítsanak a szurkolók megfelelő kiszolgálásra.