Beharangozó 2022. szeptember 8., csütörtök

“Egy lőtt góllal felérő mentés volt”

Bárdos Bence biztosnak látszó góltól mentette meg a DVTK-t Polgár Kristóf fejesét követően a Gyirmót - DVTK mérkőzés utolsó percében. Az újabban a védelem közepén szereplő játékos nyilatkozott a mérkőzés után.

“Egy lőtt góllal felérő mentés volt”


- Jól játszott a csapat, és egy nagyon jó ellenfelet győztünk le idegenben, mert jól védekeztünk és jól támadtunk - értékelte a DVTK gyirmóti győzelmét. - Pár veszélyes beadástól eltekintve az ellenfél nem tudott helyzetet kialakítani, míg mi többször veszélyeztettünk, mondhatni lefociztuk őket. 

- Úgy érzem, egyre jobb a helyzetkihasználásunk, de még mindig maradtak ki lehetőségek, amit értékesíteni lehetett volna. Az utolsó percben megéreztem, hogy a hosszúra érkezik a beadás, és mindent megtettem, hogy kirúgjam a labdát a gólvonalról. Ez egy lőtt góllal felérő mentés volt, amire büszke lehetek.

- Jó úton haladunk, így kell folytatni hazai pályán az MTK ellen. Önbizalommal telve fogadjuk ellenfelünket, és egy jó mérkőzést várok a találkozótól. Úgy lépünk pályára, hogy győzni fogunk, amiért mindent meg is teszünk - tekintett előre Bárdos Bence.

(Bárdos Bencével bővebb beszélgetés lesz olvasható a hétfői DVTK - MTK mérkőzésre kiadott Gólörömben.)