Beharangozó 2022. szeptember 9., péntek

Ne hagyd a jegyvásárlást az utolsó pillanatra!

Megyeszerte érezhetően hatalmas az érdeklődés a hétfői DVTK - MTK rangadó iránt, ezért a meccsnapi tumultus elkerülése érdekében a klub ismét arra kéri a szurkolókat, hogy vásárolják meg belépőjegyüket elővételben és érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionhoz. A jegyek értékesítése folyamatos, a DVTK Stadion kapui 19 órakor nyílnak.

Ne hagyd a jegyvásárlást az utolsó pillanatra!

Merkantil Bank Liga 8. forduló

2022. szeptember 12., hétfő
20:00 Diósgyőri VTK - MTK Budapest (Tv.: M4 Sport)

Vedd meg a jegyed elővételben, a pénztárcád is jobban jár!

A DVTK munkatársai az elmúlt években rengeteg energiát fordítottak arra, hogy a mérkőzések napján a szurkolók kiszolgálása minél zökkenőmentesebben történjen. Szándékosan úgy alakította ki a jegyárakat a klub, hogy ne csak kényelmesebb legyen az online, vagy a személyes elővételes jegyvásárlás, hanem a mérkőzésnapi jegyárakhoz képest jelentősen olcsóbb is. 

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a DVTK két héttel a meccs előtt elkezdte az MTK elleni rangadó belépőjegyeinek árusítását. A jegyek a jegy.dvtk.hu oldalon és a DVTK Shopban is megvásárolhatók. A DVTK Shop szombaton és vasárnap zárva tart, azonban online folyamatos az értékesítés. Az interneten vásárolt jegyet nem szükséges kinyomtatni, a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál.

Visszaélések a 200 forintos gyerekjegyekkel

A DVTK 2021 nyarán úgy döntött, hogy 6 és 18 esztendős kor között a belépőjegyek 200 forintba kerülnek, ezzel is szeretné a klub segíteni a családok meccsre járását. Sajnálatos módon, az elmúlt hetekben a 200 forintos jegyekkel több tucat visszaélési kísérlet történt, amelyet a biztonsági szolgálat munkatársai sikeresen megakadályoztak és a visszaéléssel próbálkozó 18 év fölötti szurkolókat új jegyvásárlásra kötelezték. A következő hetek hazai mérkőzései előtt a biztonsági szolgálat munkatársai a kedvezményekre való jogosultságot a korábbiaknál is fokozottabban fogják ellenőrizni.

Új rendszer állt működésbe

Mint arról korábban már többször beszámoltunk, a DVTK nyáron jegy- és bérletértékesítő partnert váltott ezért. A jegyek és a bérletek a DVTK Shopban és a jegy.dvtk.hu oldalon is megvásárolhatók. A rendszer zavartalanul működik, ám ha szurkolóink bármilyen hibát tapasztalnak, kérjük jelezzék a DVTK Shopban, vagy a [email protected] email címen.