Beharangozó 2022. október 18., kedd

Jegyek az MTE - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában szombaton 13 órától Mosonmagyaróváron lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 2000 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg.

Jegyek az MTE - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 13. forduló

2022. október 22., szombaton
13:00 Credobus Mosonmagyaróvár - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 2000 forintba kerülnek.Az MTE 1904 Sporttelep pénztárai és a kapuk 12 órakor nyílnak. 

Őrizd meg az idegenbeli belépőjegyed!

Érdemes megőrizni az idegenbeli mérkőzésekre szóló belépőjegyeket, hiszen a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs iroda kérésére a DVTK közreműködésének köszönhetően a Borsodi úgy döntött, hogy minden hazai meccs előtt megvendégeli egy sörre a csapatot idegenbe is elkísérő drukkereket. 

A helyszín

MTE 1904 Sporttelep (9200 Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal park 1.)

Parkolás

A vendég szektorba érkezők az autót a vendég parkolónál tudják letenni. A vendég szektorhoz, parkolóhoz vezető út (3) a Mosonmagyaróvár, Ligetsor 68. számnál található, így azt szükséges megadni a GPS számára - innen egy erdősáv vezet a parkolóhoz. Az autót letéve gyalog tudnak eljutni a szurkolók a vendég bejárathoz és a kasszához, ahol a büfé és a mosdók is megtalálhatók.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.