Beharangozó 2022. november 2., szerda

Jegyek a Szeged-Csanád GA - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában a szegedi Szent Gellért Fórumban lép pályára a DVTK labdarúgó csapata. A névre szóló belépőjegyek a jegymester.hu oldalon és a helyszínen is megvásárolhatók.

Jegyek a Szeged-Csanád GA - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 15. forduló

2021. november 6., vasárnap
15:00 Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek. A vendégpénztár a mérkőzés napján 13 órakor nyit ki. A belépéshez személyi igazolvány vagy szurkolói kártya szükséges.

 A belépőjegyek a jegymester.hu oldalon is megvásárolhatók, azonban itt 360 forint E-díjat számolnak fel. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytat.

Őrizd meg az idegenbeli belépőjegyed!

Érdemes megőrizni az idegenbeli mérkőzésekre szóló belépőjegyeket, hiszen a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs iroda kérésére a DVTK közreműködésének köszönhetően a Borsodi úgy döntött, hogy minden hazai meccs előtt megvendégeli egy sörre a csapatot idegenbe is elkísérő drukkereket.

A helyszín

A mérkőzésnek a szegedi Szent Gellért Fórum ad otthont.  A vendégszurkolók a Kereskedő köz felőli bejáraton léphetnek be a létesítmény területére. (6728, Szeged, Dorozsmai út 2-4.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.