Beharangozó 2022. november 18., péntek

Jegyek az ETO FC Győr - DVTK meccsre

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában Győrbe látogat a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek névre szólnak, a teljes árú jegyek 1500, a diák és nyugdíjas jegyek 750 forintba kerülnek,14 év alatt ingyenes a belépés. A jegymester.hu oldalon már elindult az értékesítés.

Jegyek az ETO FC Győr - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 18. forduló

2022. november 27., vasárnap
15:00 ETO FC Győr - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A teljes árú belépőjegyek 1500 forintba, a diák és a nyugdíjas jegyek 750 forintba kerülnek, 14 éves kor alatt a belépés ingyenes, de regisztrációs jegy váltása kötelező (a diák és nyugdíjas, valamint a 14 év alatti kedvezmények csak személyes vásárlás alkalmával vehetők igénybe, a szervező klub kéri, hogy személyi azonosításra alkalmas okmányt vigyenek magukkal). 

A jegymester.hu oldalon már elindult a belépőjegyek értékesítése, az 1500 forintos, a 750 forintos és az ingyenes jegyek is megvásárolhatók online. 

Az ETO Park pénztárai másfél órával a mérkőzés előtt (13 óra 30 perckor) nyitnak ki. 

Őrizd meg az idegenbeli belépőjegyed!

Érdemes megőrizni az idegenbeli mérkőzésekre szóló belépőjegyeket, hiszen a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs iroda kérésére a DVTK közreműködésének köszönhetően a Borsodi úgy döntött, hogy minden hazai meccs előtt megvendégeli egy sörre a csapatot idegenbe is elkísérő drukkereket.

Helyszín

ETO Park (9027 Győr, Nagysándor József u. 31.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.