Beharangozó 2022. augusztus 27., szombat

DVTK - MTK 0-0

A jó erőkből álló MTK Budapestet fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga 3. fordulójában. Bár a mérkőzésen több vitatható eset is történt, végül a felek megosztozkodtak a pontokon, ami azt jelenti, hogy piros-fehérek továbbra is veretlenek. Most a válogatottak mérkőzései miatt szünet következik a bajnokságban, így Bém Gábor tanítványai legközelebb két hét múlva lépnek pályára a Kelen SC vendégeként.

DVTK - MTK 0-0


Simple Női Liga, 3. forduló

Diósgyőri VTK - MTK Budapest 0-0

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Kovács Fanni (Majorné Nagy Petra, Juhász Bálint)
DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. - Nagy L., Oláh, Balázs Cs., Krisztin - Voila, Sain. Vezetőedző: Bém Gábor.
MTK: Varga L. - Vajda, Sipos L., Vachter, Barkóczi, Legendás, Palama, Haraszti, Milunović, Vas H., Bokor. Vezetőedző: Makrai László

Csere: Sipos L. helyett Magyaricsa a 46., Balázs Cs. helyett Nagy P. a 62., Barkóczi helyett Farádi-Szabó a 66., Vas H. helyett Pinczi a 73., Voila helyett Nagy P. a 76., Krisztin helyett Komlós a 89., Milunović helyett Murár a 89. percben. 
Sárga lap: Sipos L. a 42., Somogyi a 42., Geréd az 52., Krisztin a 72., Voila a 72., Böröcz a 90., Bém Gábor a 90. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Minden tekintetben felülmúltuk a jó erőkből álló MTK-t. Csak egy jogos meg nem adott tizenegyes és egy elmaradt kiállítás miatt nem tudtuk begyűjteni a három pontot. Minden játékosomnak gratulálok a mai teljesítményéhez!