Beharangozó 2022. november 26., szombat

DVTK - Astra 2-2 (1-2)

Az Astra vendégeként döntetlennel kezdte a 2022/2023-as bajnoki idényt a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Ligában, és az év utolsó mérkőzésén is megosztoztak a ponton a csapatok.

DVTK - Astra 2-2 (1-2)


Simple Női Liga 12. forduló

Diósgyőri VTK - Astra-Activtek HFC-Üllő 2-2 (1-2)

DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Sándor Csaba (Gavalla-Kulcsár Judit, Vilmányi Simon).
DVTK: Böröcz - Komlós, Geréd, Jáhn, Boros - Nagy L., Oláh A., Balázs Cs., Voila, Krisztin - Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor.
Astra: Kiczkó - Cremer, Taylor, Kós, Szabó B.,Szakonyi, Pap N., Véninger, Erdész, Madrid, Tatai. Vezetőedző: Király Bianka.

Csere: Nagy P. helyett Mikó, Boros helyett Somogyi és Pap N. helyett Szennai a 46., Taylor helyett Balogh O. a 78. percben.
Sárga lap: Erdész a 32., Oláh A. a 86. percben.
Gólszerző: Oláh A. (1-0) a 11., Madrid (1-1) a 22., Madrid (1-2) a 45., Nagy L. (2-2) az 58. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Korán megszereztük a vezetést, de a folytatásban az Astra kellemetlen játéka miatt nem nagyon tudtunk kibontakozni. A vendégek az egész pályán letámadtak, sok párharcot veszítettünk a középpályán, így akadozott a támadásépítésünk az első félidőben
A második félidőben megváltozott a mérkőzés képe, sok helyzetet dolgoztunk ki, amivel nyerni kellett volna. A mérkőzés pozitív oldala, hogy hátrányból szereztünk pontot, ugyanakkor nem voltunk elég pontosak a kapu előtt, a kialakított lövőhelyzetekből többször kellett volna kaput találni.