Beharangozó 2022. november 7., hétfő

LU15: DVTK - PMFC 0-1 (0-0)

Kiegyenlített mérkőzést játszott egymással a DVTK és a PMFC U15-ös leány együttese. A találkozón egy gól született, amit a vendégek szereztek a találkozó hajrájához közeledve.

LU15: DVTK - PMFC 0-1 (0-0)


Országos Leány U15-ös bajnokság, 10. forduló

Diósgyőri VTK LU15 - Pécsi MFC LU15 0-1 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 30 néző. Játékvezető: Oláh Dávid. 
Diósgyőri VTK LU15: Galambvári O. - Horváth K., Csikós E., Berki M., Fekete R., Bodnár H., Képes K., Balogh V., Kádas D., Magyar A., Mezőssy M. Vezetőedző: György Gábor. 
Pécsi MFC LU15: Hollósi E. - Szabó R., Kovács L., Légrádi B., Kiss E., Onódi V., Orsós V., Marton M., Varró A., Szabó L., Pintér R. Vezetőedző: Bolboaca Sergiu. 
Csere: Csikós E. helyett Váradi T. a 41., Fekete R. helyett Stumpf B. az 50. Légrádi B. helyett Lővei K. az 53., Hollósi E. helyett Balogh Zs. a 67., Kovács L. helyett Palacki N. a 68., Pintér R. helyett Horváth H. a 77. percben. 
Sárga lap: Képes K. a 70. percben. 
Gólszerző: Lővei K. (0-1) a 70. percben. 

György Gábor: - Két hasonló képességű csapat találkozott egymással. Az első félidőben a gyakoroltak és megbeszéltek szerint próbáltuk felépíteni a játékunkat. Sajnos a támadó zónában nem voltunk kellően hatékonyak. Meddő fölényünket nem váltottuk gólra. A második játékrészben szétesett, esetlegessé vált a játékunk. Az ellenfélük egy szép góllal megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Dolgozunk, tanulunk tovább. Gratulálok a Pécs csapatának!

Bolboaca Sergiu: - Egy nagyon gyenge színvonalú mérkőzésen vagyunk túl, amelyet egy jól eltalált lövéssel nyertünk meg. A DVTK rendkívül kellemetlen ellenfél volt.