Beharangozó 2022. szeptember 16., péntek

Gyere villamossal a szombati meccsre!

Az MVK Zrt. is készül a szombat délutáni DVTK - Szeged MOL Magyar Kupa-mérkőzésre. A nagy érdeklődésre való tekintettel a közlekedési cég ezúttal is rásegítő villamosjáratokat indít.

Gyere villamossal a szombati meccsre!

MOL Magyar Kupa 3. forduló

2022. szeptember 17., szombat
16:00 DVTK - Szeged-Csanád Grosics Akadémia

MVK Zrt. közlemény

A szombaton 16 órakor kezdődő DVTK - Szeged labdarúgó-mérkőzés miatt az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít az 1A-s villamosvonalon, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

A rásegítő 1A-s villamosok 15:02 és 15:17-kor indulnak a Tiszai pályaudvarról, a mérkőzést követően pedig menetrenden felül biztosított villamosjáratok közlekednek - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon.

Ismét érdemes hamarabb érkezni - 2Rule Családi Nap Diósgyőrben!

Továbbra sem lankad az érdeklődés a DVTK hazai mérkőzései iránt, ezért a meccsnapi tumultus elkerülése érdekében a klub ismét arra kéri a szurkolókat, hogy vásárolják meg belépőjegyüket elővételben és érkezzenek a megszokottnál korábban a stadionhoz, sőt, a mérkőzés előtt színes családi programokkal vár mindenkit a DVTK és a klub sportruházati partnere, a 2Rule. A jegyek értékesítése folyamatos, online és a DVTK Shopban is megvásárolhatók a jegyek, a stadion kapui 15 órakor nyílnak.