Beharangozó 2022. december 9., péntek

Jegyek a DVTK HUN-Therm - Ludovika Csata mérkőzésre

December 11-én, vasárnap 18 órától - közvetlenül a DVTK - Siófok labdarúgó mérkőzés lefújása után - ismét pályára lép a DVTK HUN-Therm: a magyar bajnokság 11. fordulójában a Ludovika Csatát fogadja Völgyi Péter csapata a DVTK Arénában. A mérkőzéssel kapcsolatos jegy-, és bérletinformációkat cikkünkben gyűjtöttük össze.

Jegyek a DVTK HUN-Therm - Ludovika Csata mérkőzésre


Tippmix Női NB I. A-csoport, 11. forduló

2022. december 11., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Ludovika Csata

Jegy- és bérletinformációk

Jegyárak a 2022/2023-as kosárlabda szezonra

                       Elővételes jegyek                   Meccsnapi jegyek
Hely      Online elővétel     Pénztári elővétel     Online meccsnapi     Pénztári meccsnapi
Lelátó             1500 Ft             1800 Ft             2000 Ft              2500 Ft
VIP Normál           15 000 Ft           15 000 Ft           20 000 Ft            20 000 Ft
VIP Normál Álló           10 000 Ft           10 000 Ft           15 000 Ft            15 000 Ft
VIP Exclusive           24 000 Ft           24 000 Ft           30 000 Ft            30 000 Ft

 

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A 2022/2023-as szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 15 000 forint. VIP bérletek a VIP Nagyterembe 150 000 forintba, a VIP "Exclusive" kisterembe 250 000 forintba kerülnek. A bérletek névre szólnak, a személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik.

Jegyeket és bérleteiket személyesen minden hétköznap 8:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség, az online megvásárolt jegyek kedvezményes árúak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség! A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is le lehet olvastatni a beléptető kapunál, azt külön kinyomtatni nem szükséges. A kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!

Jegyek és bérletek az idén - a tavalyi szezontól eltérően - a J, K és L szektorokba is vásárolhatók!

A DVTK Aréna szektorbeosztása

Ultra szektor: A és B szektorok
Palánk mögötti szektorok: C, G, H szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor
Vendégszektor: I szektor

Megközelítés és parkolás

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Kapunyitás: 17:00

Megközelítés

A DVTK arra buzdítja a szurkolókat, hogy a mérkőzések iránt várható nagy érdeklődésre való tekintettel válasszák a tömegközlekedést, és érkezzenek időben a mérkőzésre!

A DVTK Aréna villamoson utazva közelíthető meg a legegyszerűbben. Az 1V (Tiszai pályaudvar – Felső Majláth) vonalon a „DVTK Stadion” vagy a „Bulgárföld városrész” megállóknál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata.

Autóbusszal az 1-es, az 53-as és az 54-es vonalon közlekedve lehet eljutni az Arénához; a „Bulgárföld városrész” megállónál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata. A mindenkor aktuális menetrendek elérhetők az MVK Zrt. oldalán.

A DVTK Aréna személyautóval is megközelíthető az Andrássy Gyula utcán keresztül.

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti kavicsos parkolót hagyják szabadon!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket.