Beharangozó 2022. december 11., vasárnap

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm

December 11-én, vasárnap 18 órától - közvetlenül a DVTK - Siófok labdarúgó mérkőzés lefújása után - ismét pályára lép a DVTK HUN-Therm: a Tippmix Női NB I. A-csoportjának 11. fordulójában a Ludovika Csatát fogadja Völgyi Péter csapata a DVTK Arénában.

Ma itthon játszik a DVTK HUN-Therm


Tippmix Női NB I. A-csoport, 11. forduló

2022. december 11., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Ludovika Csata

Edzői beharangozó

Völgyi Péter: Nagyon jól sikerült gironai Euroliga túra után - ahol hazai pályán veretlen ellenfelünk ellen sikerült bravúrosan helytállnunk és megszereznünk első  idegenbeli győzelmünket - a mai napon a Csatát látjuk vendégül a magyar bajnokságban. Szeretnénk ott folytatni ahol abbahagytuk, fejben ki kell zárni az utazás és a rendkívül fizikális mérkőzés okozta fáradtságot, agresszívan és nagy sebességgel kell játszanunk. Ki akarjuk szolgálni a szurkolóinkat, akiknek a segítségére ma is nagyon számítunk.
Jovanović és Bacsó nem játszik majd, ezért okosan osztanunk kell a terheket a tartalékos rotációnkban.
 

Dupla meccs a DVTK Sportligetben!

Ezüstvasárnap is lesz kinek szurkolni, hiszen újra dupla meccsel várunk mindenkit a DVTK Sportligetben! Férfi labdarúgóink a DVTK Stadionban 15 óra 45 perctől a Siófok ellen zárják a 2022-es esztendőt, míg női kosárlabdázóink 18 órától a DVTK Arénában látják vendégül a Csatát. Mindezek előtt pedig 14 óra 30 perctől ünnepélyesen avatjuk fel együtt a Vanger Vilmos utcát. Gyere! Számít, ha itt vagy!

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Kapunyitás: 17:00

Ellenfél-leső

A Ludovika Csata idén eddig 3 győzelemmel és 7 vereséggel foglalja el a tabella nyolcadik helyét. Az előző szezonokhoz képest idén eddig nem sikerült topcsapatokat legyőzniük, viszont több alkalommal is a végjáték döntötte el a mérkőzéseik kimenetelét. Az NKA Universitas PEAC csapata ellen 87-85-ös pontarányban maradtak alul a 8. fordulóban. Három győzelmüket a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós, a PINKK Pécsi 424, és a VBW CEKK Cegléd csapat ellen szerezték.

A rotációjukat kiváló magyar játékosok alkotják. Czank Tímeát és Szabó Fannit nem kell bemutatni a diósgyőri szurkolóknak, hiszen mindketten sok boldog pillanatot okoztak Miskolcon. Rajtuk kívül érdemes megemlíteni Barnai Juditot, aki center poszton kiemelkedő a magyar mezőnyben, és az amerikai származású Brown Jaelyn Christinat, aki 16 pontot átlagol mérkőzésenként.