Beharangozó 2022. október 14., péntek

Szombaton zártkapus mérkőzéssel indul a röplabda szezon

Október 15-én, szombaton a DVTK röplabda csapata számára is megkezdődik a 2022/2023-as bajnoki szezon. Németh Szabolcs együttese a Női NB I. első fordulójában az Eötvös DSE csapatát fogadja zártkapus mérkőzésen a DVTK Arénában.

Szombaton zártkapus mérkőzéssel indul a röplabda szezon


Női NB I., 1. forduló

2022. október 15., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
19:00 DVTK - Eötvös DSE

Az MRSZ Fegyelmi Bizottságának döntése értelmében a mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre!

Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: "Mondhatom mind a csapat, mind pedig a stáb nevében, hogy nagyon vártuk már a bajnoki rajtot! Van mögöttünk egy hosszú, de annál tartalmasabb felkészülés, ahol sikerült a terveink szerint haladni.
Szépen összeállt a csapat, már ami az egységet illeti, játékban pedig nem elégszünk meg egy adott formával, szeretném a csapaton a folyamatos fejlődést látni a bajnokság közben is! A bajnoki rajtra a csapat készen áll, nagyon várják már a lányok, hogy megmutassák magukat! Sikerült megfelelően feltérképeznünk az első ellenfelet, bizakodva várom a mérkőzést. Maximális hozzáállást várok a lányoktól és azt, hogy győzelemmel kezdjük meg a szezont. Nagyon sajnáljuk, hogy zárt kapuk mögött indul számunkra a bajnokság, mert a lányok rengeteget dolgoztak és szeretnének bizonyítani a szurkolóiknak!