Beharangozó 2022. december 18., vasárnap

Ma Jászberényben játszik a DVTK röplabda csapata

December 18-án, vasárnap 17 órától Jászberénybe utazik a DVTK röplabda csapata. A Női NB I. osztály 8. fordulójában a Jászberény Volleyball Team lesz az ellenfél. A DVTK csapata ezzel utolsó mérkőzését játssza a naptári évben.

Ma Jászberényben játszik a DVTK röplabda csapata


Női NB I. osztály 8. forduló

2022. december 18., vasárnap (Jászberény, Bercsényi úti Kátékcsarnok)
17:00 Jászberény Volleyball Team - DVTK

Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: Nagyon sokat dolgoztunk és dolgozunk azért, hogy a tabella élén álljunk. Szeretném a naptári év utolsó mérkőzésén visszakapni az éves munka gyümölcsét: ehhez az kell, hogy erre a mérkőzésre is teljes elánnal utazzunk el, függetlenül attól a különbségtől, ami a két csapat között a tabellán látható. Folyamatosan tudatosítjuk a játékosokban, hogy a kitűzött cél érdekében milyen fontos minden megszerzett pont egy olyan bajnokságban, ahol nincsen rájátszás. Azt várom ettől a mérkőzéstől, hogy a megfelelő hozzáállással menjünk ki a pályára, illetve, hogy a fiatalabb játékosoknak is tudjak lehetőséget biztosítani, és egy szép győzelemmel zárjuk az évet a karácsonyi szünet előtt.

Mérkőzés információk

Helyszín

Bercsényi úti Játékcsarnok
5100 Jászberény, Bercsényi út 11.

Közvetítés

A találkozóról élő, szöveges közvetítést olvashatnak majd oldalunkon.

Ellenfél-leső

A Jászberény jelenleg abszolút utolsó a Női NB I. osztályban. A csapat az eddig lejátszott hét mérkőzéséből mind a hetet elveszítette, ebből hármat is hazai pályán. Az idei szezonban eddig még szettet sem sikerült nyernie a csapatnak, minden mérkőzésén 3:0 arányú vereséget szenvedett a nagyon fiatal játékosokból álló együttes.