Beharangozó 2023. január 6., péntek

Szombaton itthon játszik a DVTK röplabda csapata

Január 7-én, 19 órai kezdettel a DVTK röplabda csapata is megkezdi a 2023-as évet. A szezon első mérkőzését hazai pályán, a DVTK Arénában játssza majd Németh Szabolcs együttese: A Női NB I. osztály 9. fordulójában a BDSE csapata lesz az ellenfél.

Szombaton itthon játszik a DVTK röplabda csapata


Női NB I. osztály 9. forduló

2023. január 7., szombat (Miskolc, DVTK Aréna)
19:00 DVTK - BDSE

Mérkőzés információk

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61.

Kapunyitás: 18:00

Edzői beharangozó

Németh Szabolcs: Decemberben az utolsó mérkőzésünket követően nem volt teljes leállás, így azt tudom mondani, hogy a csapat jó formában várja a szombati mérkőzést! Nagyon szeretnénk eredményesen indítani az évet, ehhez a munkát elvégeztuk ,így már csak az van hátra, hogy a lányok ezt a pályán is bizonyítsák és élvezzék a játékot!

Ellenfél-leső

A Budaörsi DSE együttese jelenleg a 7. helyet foglalja el a Női NB I. osztály tabelláján, három győzelem mellett öt vereséget gyűjtött be az együttes. Fiatal együttesről van szó, ahol a csapat magját pár rutinos játékos alkotja. Hullámzó teljesítmény jellemzi az ellenfelet, ugyanakkor ha elkapják a fonalat, képesek nagyon jó játékot nyújtani: erre jó példa, hogy a 6. fordulóban csak szoros mérkőzésen, 3:2 arányban tudta őket legyőzni a TFSE.