Beharangozó 2022. október 10., hétfő

Női futsal NB I.: DEAC - DVTK-Vénusz 10-0 (4-0)

A tanulási folyamat újabb állomása volt a női futsal NB I.-ben a DVTK-Vénusz debreceni vendégjátéka. Az élvonalban újonc piros-fehérek a jóval nagyobb játékerőt képviselő ellenfél otthonában léptek pályára.

Női futsal NB I.: DEAC - DVTK-Vénusz 10-0 (4-0)


Női futsal NB I., 5. forduló

Debreceni EAC - DVTK-Vénusz 10-0 (4-0)

Debrecen, Egyetemi Sportaréna, 50 néző. Játékvezető: Szabó Péter, Szabó Ferenc Szilárd, Takács István. 
Debreceni EAC: Torma L. - Krascsenics Cs., Üveges K., Fülöp D., Horváth V. Csere: Kopjári L., A. Dmytrenko, Csepregi G., Tóth N., Pócsik L., Nagy A., Gajzágó F., Czégény Zs., Tóth A. Vezetőedző: Qurikó Vivien. 
DVTK-Vénusz: Putnoki Z. - Visnyánszki D., Kóka J., Gyarmathy F., Lipták A. Csere: Fukler-Váradi C., Veréb V., Molnár E., Boda N. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Sárga lap: Visnyánszki D. a 28., Molnár E. a 33. percben. 
Piros lap: Kóka J. a 26. percben. 
Gólszerző: Horváth V. (1-0) a 2., Tóth N. (2-0) a 13., Kracsenics Cs. (3-0) a 14., Krascsenics Cs. (4-0) a 16., Horváth V. (5-0) a 27., Üveges K. (6-0) a 29., Czégény Zs. (7-0) a 32., Fülöp D. (8-0) a 34., Krascsenics Cs. (9-0) a 35., Üveges K. (10-0) a 40. percben. 

Qurikó Vivien: - A lányoktól azt kértem a mérkőzés előtt, hogy ne legyenek könnyelműek, valamint hozzák ki magukból a maximumot, szerencsére eleget tettek ennek, úgy vélem, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Fontos volt, hogy már az elején megszereztük a vezetést, ezt követően pedig egyre jobban felőröltük a diósgyőrieket. Külön öröm, hogy mindenkinek játéklehetőséget adhattam, így az összes játékosom kivette a részét ebből a sikerből.

Volodymyr Kolok: - A mérkőzés az előzetesen várt forgatókönyv szerint zajlott. Nem történt csoda. Az ellenfél jelenleg erősebb nálunk, ami meg is látszott. Kizárólag felnőttek alkotják a keretüket, ezért teljesen más futsalt játszanak. Igyekeztünk a tempót egy kicsit lassítani és kontrákra építeni, de az ellenfél klasszis, összehangolt teljesítményt nyújtott. Ez a meccs megmutatta, hogy az NB I.-es szint teljesen más, mint a második vonal. A jövőben erősítenünk kell a keretünkön és javítani a játék minőségét. 

Az 5. forduló további eredményei

2F-Bau Tolna Mözs - Csepel FC USE 3-0 
Újpest FC - TSFE-Bestrong 1-6 

Fotó: www.deac.hu