Beharangozó 2023. január 12., csütörtök

Ma Belgiumban játszik a DVTK HUN-Therm

Január 12-én, csütörtökön Belgiumban lép pályára a DVTK HUN-Therm: az Euroliga B-csoportjának 9. fordulójában a Kangoeroes Mechelen lesz az ellenfél, a találkozó 20 óra 30 perctől kezdődik majd. A mérkőzés előtt Völgyi Péter osztotta meg gondolatait.

Ma Belgiumban játszik a DVTK HUN-Therm


Euroliga B csoport, 9. forduló

2023. január 12., csütörtök (Willebroek, Sporthal De Schalk)
20:30 Kangoeroes Mechelen - DVTK HUN-Therm

Mérkőzéssel kapcsolatos információk

Helyszín

Sporthal De Schalk
Belgium, 2830 Willebroek, Stadionlaan 2.

Közvetítés

A találkozót az Euroliga YouTube csatornája élőben közvetíti majd, a mérkőzés eredményét pedig pontról pontra lehet majd követni angol nyelvű szöveges közvetítés segítségével a FIBA oldalán.

Edzői beharangozó

A szerda délelőtti edzésünk után útra keltünk Belgiumba, következő Euroliga mérkőzésünk helyszínére. Agresszív, kemény védekezésére épít elsősorban ellenfelünk, támadásuk az improvizálás és tervezettség érdekes elegye. A Mechelen győzelmi mutatója csalóka, nagy csatára, kemény mérkőzésre számítok, a Morrison-Berkani-Bertsch tengely semlegesítése kiemelten fontos feladat lesz. Taktikai repertoárunkat folyamatosan bővitjük, Monika Grigalauskyte beépítése is jól halad. Bernáth Rékáról a TF elleni mérkőzés után kiderült, hogy talpgyulladása van, ami remélem, hogy lassan a múltba is vész, Milica Jovanović pedig nagy örömünkre elkezdhette a könnyített kosárlabda edzéseket. Nagyon sok szurkolónk jelezte, hogy elkísérnek bennünket és a helyszínről szurkolnak majd, mi pedig mindent megteszünk a pályán, hogy elégedettek lehessünk mindannyian a hazaúton.