Beharangozó 2014. május 20., kedd

Büntetés, büntetés, büntetés

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának ülésén több napirendi pontban is téma volt a DVTK, illetve szurkolói, valamint a vezetőedző, Szivics Tomiszláv.

Büntetés, büntetés, büntetés

OTP Bank Liga

A FEB az FTC - DVTK mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása, valamint pirotechnikai eszközök bevitele és használata miatt az FTC-t, mint visszaesőt 350 ezer forint, a Diósgyőrt szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, valamint megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt, mint visszaesőt 250 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A bizottság enyhítő körülményként értékelte az FTC Labdarúgó Zrt. sportszervezet vonatkozásában, hogy a hazai és vendég szurkolók részéről történt fenti szurkolói megnyilvánulások alkalmával a hangosbemondón keresztül figyelmeztetés hangzott el. A Fegyelmi Bizottság enyhítő körülményként értékelte azt is, hogy a pirotechnikai eszközöket használó szurkolókat kiemelték a szektorból, és átadták őket a rendőrségnek.

Ligakupa

A FEB a DVTK - Videoton mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Diósgyőrt, mint visszaesőt 80 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB Szivics Tomiszláv vezetőedzőt, mint visszaesőt, 300 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, mert a DVTK - Videoton mérkőzés után sportszakemberhez nem méltó magatartást tanúsított (az ellenfél kispadja felé többször is sértő mozdulatot tett).

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!