Beharangozó 2016. október 7., péntek

DVTK - Zemplín Michalovce 0-1

Szlovák élvonalbeli csapat ellen játszott felkészülési mérkőzést a DVTK, és ugyan rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, gólt csak a vendégcsapat lőtt.

DVTK - Zemplín Michalovce 0-1


Felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - MFK Zemplín Michalovce 0-1 (0-1)

DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Nagy Róbert (Márkus Tamás, Punyi Gyula).
DVTK: Antal - Lázár, Lipták, Mahalek - Vela, Nikházi, Halmai R., Oláh B., Nemes - Nono - Novothny. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
Michalovce 1. félidő: Kira - Kolesár, Lazarus, Qose, Sipl'ak, Grič, Vajs, Turík, Leško, Koscelník, Bellás. Vezetőedző: Anton Šoltís.
Mochalovce 2. félidő: Macej - Koscelník, Lazarus, Sipl'ak, Šimčák, Kotora, Danko, Sedlák, Regáli, Kunca, Škutka.


Csere: Nikházi helyett Szabó I B. az 50., Vela helyett Eperjesi, Nemes helyett Németh M., Halmai R. helyett Kitl mind a 62., Nono helyett Makrai a 74. percben.
Sárga lap: Vela a 41. percben.
Gólszerző: Koscelník (0-1) a 19. percben.

Kulcspillanat

19. perc: Jobboldali beadásra jól érkezett a hosszún 24 Koscelník, és közelről a hálóba lőtt, 0-1

Edzői értékelés

Horváth Ferenc: - Erős ellenfelekkel fogunk játszani a bajnokság folytatásában, ezért választottunk most is egy erős csapatot a felkészüléshez. Magas iramú, jó mérkőzés volt, ahol gyakoroltunk pár dolgot, ami szerintem jól működött. Látszott a csapaton, hogy valami történt. Magyarországon nem szokás őszintének lenni sem a játékosok, sem az edzők részéről, azonban az elmúlt napokban egymás szemébe tudtuk mondani, hogy mi a probléma, és úgy látom, hogy ez pozitív hatással volt a játékosokra. Ma egy más beállítottságú csapatot láttam a pályán. Sokat beszéltek a játékosok a pályán, mentek előre egymásért. Az eredményt leszámítva összességében pozitív volt a mérkőzés. Megtettünk mindent a győzelemért, jól védekeztünk, jól támadtunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az ellenfél kapusa talán élete formájában védett. Bizakodó vagyok.

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!