Beharangozó 2022. december 16., péntek

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - DEAC 0-6 (0-5)

Ebben a naptári esztendőben utoljára lépett pályára a DVTK-Vénusz együttese. A piros-fehérek az élvonalbeli női futsal bajnokságban a címvédő Debreceni EAC-ot látták vendégül.

Női Futsal NB I.: DVTK-Vénusz - DEAC 0-6 (0-5)


Női Futsal NB I., 12. forduló

DVTK-Vénusz - Debreceni EAC 0-6 (0-5)

Miskolc Városi Sportcsarnok, 50 néző. Játékvezető: Szabóné Katona Brigitta (Suszter Gábor, Vígh Imre). 
DVTK-Vénusz: Litpák A. - Fukler-Váradi C., Molnár E., Kóka J., Putnoky Z. Csere: Kiss D., Veréb V., Visnyánszki D. Vezetőedző: Volodymyr Kolok. 
Debreceni EAC: Torma L. - Tóth N., Krascsenics Cs., Fülöp D., Horváth V. Csere: Kopjári L., Csepregi G., Pócsik L., Nagy A., Üveges K., Gajzágó F., Czégény Zs. Vezetőedző: Quirikó Vivien. 
Sárga lap: Üveges K. a 23. percben. 
Gólszerző: Krascsenics Cs. (0-1) a 8., Fülöp D. (0-2) a 11., Fülöp D. (0-3) a 13., Nagy A. (0-4) a 17., Krascsenics Cs. (0-5) a 18., Krascsenics Cs. (0-6) a 25. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Volodymyr Kolok: - Szervezetten kezdtük a mérkőzést, a várakozásoknak megfelelően többnyire a védekezésre kellett figyelnünk. Az első játékrész első felében a DEAC nagy nyomást gyakorolt ránk, de sokáig nem tudtak gólt szerezni. Aztán a fáradtság jelei jelentkeztek a kezdő soron, amit természetesen kihasznált az ellenfél. A vendégek a gyakori cseréknek köszönhetően megtartották a magas tempót, így sikerült felőrölni a szervezett játékunkat. Örömteli, hogy a fordulás után tovább küzdöttünk, és a második játékrészben már csak egy gólt kaptunk. Gyűjtjük a tapasztalatokat és reménykedünk az eredményesebb tavaszi folytatásban.