Beharangozó 2023. március 3., péntek

A vendégszektorba szóló jegyek elfogytak!

A Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind a 604 belépőjegy elfogyott az MTK - DVTK rangadóra, a hazai klub arról tájékoztatta a DVTK vezetését, hogy biztonságtechnikai okok miatt több helyet már nem tudnak biztosítani. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül ne induljanak útnak!

A vendégszektorba szóló jegyek elfogytak!


Merkantil Bank Liga 27. forduló

2023. március 13., hétfő
19:00 MTK Budapest - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Ingyenes szurkolói buszok

A rangadóra három ingyenes szurkolói busz indul, amelyek teljes költségét a DVTK állja. A buszokat és az utazást a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda és az Ultras Diósgyőr szervezi. Részletek az Ultras Diósgyőr facebook oldalán:  

Jegyinfó

Alig több, mint 24 óra alatt elfogyott a Diósgyőr szurkolói számára fenntartott mind az 504 belépőjegy az MTK - DVTK rangadóra, ezért a DVTK vezetése arra kérte a hazai klubot, hogy ha van rá lehetőségük, akkor szabadítsanak fel további helyeket a vendégszektorban. Az MTK úgy döntött, hogy az eredetieken felül 100 belépőjegyet még elérhetővé tesz, e fölött azonban már biztonságtechnikai okok miatt nem tudnak több helyet biztosítani. Köszönjük az MTK nagyvonalú és sportszerű hozzáállását! Mostanra mind a 604 belépőjegy elfogyott. Kérjük szurkolóinkat, érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak! 

Helyszín

Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd utca 2.)

A vendégszurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor. Kapunyitás: 17 óra

Parkolás a szurkolók számára: A környező utcákban (18 óráig fizetős a parkolás), a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.