Beharangozó 2023. április 5., szerda

Gyere hamarabb a meccsre!

Bár az időjárás kissé téliesre fordult, hétvégére már sokkal jobb időt jósolnak a meteorológusok, ezért a húsvétvasárnapi dupla meccs előtt ismét színes programokkal készülünk. A várható nagy érdeklődésre való tekintettel összeszedtünk néhány hasznos információt. Kérjük szurkolóinkat, figyelmesen olvassák el!

Gyere hamarabb a meccsre!

Merkantil Bank Liga 30. forduló

2023. április 9., vasárnap
16:30 Diósgyőri VTK - Békéscsaba 1912 Előre (Jegyek)

Tippmix Női NB I. A csoport elődöntő 2. mérkőzés

2023. április 9., vasárnap
18:30 DVTK HUN-Therm -  SERCO UNI Győr (Jegyek)

A belépőjegyek elővételben nyitvatartási időben a DVTK Shopban és a DVTK Aréna recepcióján, valamint online a jegy.dvtk.hu és a jegy.dvtkarena.hu oldalon is megvásárolhatok.

Ünnepi nyitvatartás a DVTK Shopban

A DVTK Shop nagypénteken, nagyszombaton és húsvéthétfőn zárva tart, de húsvétvasárnap 12 órától a szokott módon várjuk a szurkolókat.

Meccs előtti programok

A Habos oldal söröző 14 órakor nyit ki. 15:15 és 16:15 között ismét Happy Hour várja a drukkereket! 

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 14 óra 30 perckor kezdődnek.

A DVTK az alábbi attrakciókkal várják a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Footdarts
  • Teqball asztal
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

Gyere hamarabb a meccsre!

Annak érdekében, hogy a beléptetés során elkerüljünk a hosszabb sorok kialalakulását, a DVTK Stadion kapui már egy órával a meccs előtt, 15 óra 30 perckor kinyílnak. Kérjük szurkolóinkat, érkezzenek a megszokottnál is korábban. 

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Békéscsaba mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak. Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is! 

Rásegítő járatokat indít a meccs után az MVK Zrt. 

Az MVK Zrt. igény szerint rásegítő járatokat indít az 1-es villamos vonalán, segítve ezzel a szurkolók könnyebb hazajutását - olvasható az mvkzrt.hu weboldalon. Kérjük szurkolóinkat a várható nagy érdeklődés miatt hagyják otthon gépjárműveiket! 

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon az előző esztendőben egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!