Beharangozó 2023. április 10., hétfő

Jegyek a Budafok - DVTK mérkőzésre

Hétközi forduló következik a Merkantil Bank Ligában. Csütörtökön 18 órától a kupadöntős Budafoki MTE vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A BMTE - DVTK mérkőzésre szóló teljes árú belépőjegyek 1000 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg.

Jegyek a Budafok - DVTK mérkőzésre


Merkantil Bank Liga 31. forduló

2023. április 13., csütörtök
18:00 Budafoki MTE - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A teljes árú belépőjegyek 1000 forintba, a diák és nyugdíjas jegyek 500 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg, 6 éves kor alatt a belépés ingyenes. (Diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.)

A vendégpénztár egy órával a mérkőzés előtt (17 órakor) nyit ki. A hazai klub tájékoztatása szerint online jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Helyszín

Budapest, BMTE Stadion (1222 Budapest, Promontor utca 89/A)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.