Beharangozó 2023. április 18., kedd

Jegyek a Kozármisleny - DVTK meccsre

Vasárnap 17 órától a Kozármisleny vendége lesz a DVTK labdarúgó csapata. A HR-Rent Kozármisleny - DVTK mérkőzésre szóló teljes árú belépőjegyek 1000 forintba kerülnek és kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg. A vendégszektor 160 fő befogadására képes.

Jegyek a Kozármisleny - DVTK meccsre


Merkantil Bank Liga 33. forduló

2023. április 23., vasárnap
17:00 HR-Rent Kozármisleny - Diósgyőri VTK

Jegyinfó

A teljes árú belépőjegyek 1000 forintba, a diák és nyugdíjas jegyek 700 forintba kerülnek. A hölgyek, a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára a belépés ingyenes. A jegyvásárláshoz személyi igazolvány (fényképes igazolvány), nyugdíjasoknak és diákoknak igazoló igazolvány felmutatása szükséges! A vendégszektor 160 fő befogadására képes. 

A vendégpénztár egy órával a mérkőzés előtt (16 órakor) nyit ki. A hazai klub tájékoztatása szerint online jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Helyszín

Kozármislenyi Stadion (7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 55.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.